יום חמישי, 19 בפברואר 2015







מאז שאני זוכר את עצמי אני מחובר למטבח , בילדותי הייתי חוזר מבית הספר , יושב לאכול צהריים 

במטבח הגדול בבית הורי ומייד לאחר מכן - להכין שיעורים - על אותו שולחן גדול שהיה מוצב במרכז המטבח.

אמא מהצד משגיחה עלי בהכנת השיעורים כשהיא ממשיכה בעבודות המטבח , בחצי עיין הייתי רואה אותה אופה

ומבשלת , ואני תוך הלימודים רואה ולומד את רזיי המטבח וכשמשהו לא ברור שואל את אמא.

זה היה בית הספר לבישול הטוב ביותר שהיה לי . 

כשהתבגרתי לקחתי ספרי בישול והייתי עורך ניסיונות בבישול מהכתוב תוך כדי הוספת רעיונות שלי לשיפור 

הטעם ...... כך , או שהייתי רושם הצלחה או שהייתי זורק .

אוסף המתכונים ונסיונות של שנים הביא אותי לכתוב ספר זה. כשראיתי את התשלום שמשלמות ההוצאות לאור

למינהן לתגמול כתיבת ספר , החלטתי שעדיף שאתם/ן תהנו מהמתכונים שלי - ומקווה שכך יהיה.

כאן לא תמצאו תחכומים בבישול - כאן תקבלו אוכל אמיתי ומאד לא פלצני....................

מקווה שתהנו מהבישול הפשוט המהיר והאיכותי - והכי חשוב , טעים -שיזכיר לרובכם את מטבחה של אמא.

המתכונים כאן אינם משוייכים לשום עדה או קהילה , אלא אוכל ישראלי טעים וערב. 







                                   שיהיה בהצלחה ובתאבון

     

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה